Lastensuojeluyksikkö Kytöpolku

Lastensuojeluyksikkö Kytöpolku tarjoaa Seinäjoella laadukkaita lastensuojelun sijaishuoltopalveluita. Tarjoamme alle 18-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetuille lapsille turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön. Seinäjoen Joupissa sijaitseva Kytöpolku muodostuu kahdesta seitsemän paikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille.

Lastensuojeluyksikkö Kytöpolun henkilökunta koostuu kokeneesta moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo strukturoidun arjen ja turvallisen kasvuympäristön lapselle. Kytöpolun arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi, koulunkäynti sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Kytöpolku on vahvat henkilöstöresurssit omaava erityisyksikkö. Henkilökunnalta löytyy osaamista niin lapsen käyttäytymisen kuin psykiatrista osaamistakin vaativissa haasteissa. Toimintamme on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti myös kiireellisiin sijoituksiin.

Lastensuojeluyksikkö Kytöpolun tiloissa aloittaa toimintansa Seinäjoen kaupungin opetusryhmä, joka on tarkoitettu peruskouluikäisille. Opetuksesta vastaa opettaja yhdessä koulunkäynnin ohjaajien kanssa.

Asiakaskuntia palvelemme joustavasti. Meihin saa yhteyden 24/7 ja pystymme reagoimaan nopeasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lastensuojeluyksikkö Kytöpolku - Kotico Seinäjoki

Lastensuojelupalvelut, tiedustelut ja paikkakyselyt

Lastensuojeluyksikkö Kytöpolku 1

  • Kytöpolku 3, 60320 Seinäjoki

  • 050 330 3166

  • Juuso Ahopelto, yksikönjohtaja, 050 322 6044

Lastensuojeluyksikkö Kytöpolku 2

  • Kytöpolku 3, 60320 Seinäjoki

  • 050 330 0969

  • Juuso Ahopelto, yksikönjohtaja, 050 322 6044

  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kotico.fi

100% KOTIMAINEN

Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita
korkealaatuisesti ja vastuullisesti.