Perhekuntoutus

Perhekuntoutus tarjoaa intensiivistä ja tiivistä tukea perheelle. Perhekuntoutuksen aikana perhe asuu viihtyisässä perheelle varatussa asunnossa perhekuntoutusyksiköissämme. Perheen arkea kokonaisvaltaisesti tukeva työskentely suunnitellaan yksilöllisesti perheen tarpeet huomioiden yhdessä perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Työskentelyn pohjan rakentaa suunnitelmallinen perheohjaus sekä terapeuttinen työskentely, jonka toteuttavat meillä ainoastaan laillistetut psyko- ja perheterapeutit. Työskentelyä ohjaavat yhdessä perheen ja sosiaalitoimen kanssa muodostetut tavoitteet, joiden toteutumista seurataan ja päivitetään jakson aikana. Työn keskiössä ovat lasten kasvun ja kehityksen, vanhemmuuden ja parisuhteen tukeminen. Perhekuntoutuksessa työskentelee moniammatillinen tiimi, jolla on vahva osaaminen painotetusti perhekuntoutukseen sekä neuropsykiatriseen osaamiseen.

Tiedustelut ja paikkakyselyt

Etelä-Pohjanmaa, valtakunnallinen
Anne Mariapori, avopalvelujohtaja, 050 355 7659
Mika Pöntinen, toimialajohtaja, 050 542 6789
Jouni Korpela, palvelujohtaja, 050 367 5599

Keski-Suomi
Janna Viikilä, aluejohtaja, 045 633 9030

Päijät-Häme
Heli Niemi, aluejohtaja, 050 523 3279

Arvot näkyvät työssämme

Kotico arvot

Kotico on kotimainen sosiaali- ja terveysalan toimija, joka on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluja tarjoava yritys. Toimintamme arvot ovat vastuullisuus, ammatillisuus ja oikeudenmukaisuus. Arvomme takaavat avaimet parempaan elämään niin asiakkaille, kuin työntekijöillemmekin.

Tutstu arvoihimme tarkemmin täältä

Uusimmat uutiset

Koticolla synttärikuukausi

Koticolla mennyt kuukausi on sisältänyt paljon juhlaa. Askolassa lastensuojeluyksikkö Kotipihassa vietettiin 2-vuotisjuhlia. Kotipihan ohjaajat Rasmus ...