LastensuojeluyksikKÖ Karhunpesä

Lastensuojeluyksikkö Karhunpesä tarjoaa Seinäjoella laadukkaita lastensuojelun sijaishuoltopalveluita. Tarjoamme alle 18-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimenpiteinä sijoitetuille lapsille turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön. Pystymme reagoimaan nopeasti myös kiireellisiin sijoituksiin. Karhunpesässä on kaksi 7-paikkaista sijaishuollon erityisyksikköä. Karhunpesä avattiin 1.11.2019. Lisäksi palvelutarjontaamme täydentää keväällä 2020 avattava Perhekuntoutus- ja avopalveluyksikkö. Karhunpesän toimitilat on saneerattu räätälöidysti palveluittemme tarpeisiin.

Toimintamme on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Karhunpesän henkilökunta koostuu kokeneesta moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo kodinomaisen arjen ja kasvuympäristön lapselle. Karhunpesän arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi kouluineen sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Karhunpesä on vahvat henkilöstöresurssit omaava erityisyksikkö. Henkilökunnalta löytyy vahvaa osaamista niin lapsen käyttäytymisen kuin psykiatrista osaamistakin vaativissa haasteissa.

Tammikuussa 2020 Karhunpesän tiloissa aloittaa toimintansa Seinäjoen kaupungin opetusryhmä, joka on tarkoitettu peruskouluikäisille. Opetuksesta vastaa opettaja yhdessä koulunkäynnin ohjaajien kanssa.

Asiakaskuntia palvelemme joustavasti. Meihin saa yhteyden 24/7 ja pystymme reagoimaan nopeasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

LUE KOTICO ESITE (PDF)
Sijaishuoltopalvelut - Kotico Seinäjoki
Lastensuojeluyksikkö Karhunpesä - Kotico Seinäjoki

100% KOTIMAINEN

Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita
korkealaatuisesti ja vastuullisesti.
24/7 PÄIVYSTYS: 050-330 6554