Koulutus- ja konsultaatiopalvelut

Koulutus-ja konsultaatiopalvelut tarjoaa räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia mm. Neuropsykiatrisiin haasteisiin liittyen.

Haastavissa tilanteissa kuten päiväkodeissa, kouluissa tai muussa kasvatustyössä tarjoamme konsultaatiokäyntejä havainnoimaan ja arvioimaan lapsen tai nuoren tilannetta, sekä antamaan työkaluja kasvattajille.

Työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden tutkia oman työn, työn vaatimusten, toimintatapojen ja oman itsen tutkimista, arviointia ja kehittämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Lisäksi järjestämme erilaista ryhmätoimintaa ja vertaistukiryhmiä.

Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Mietitään yhdessä tilanteisiin sopiva ratkaisu.

Tiedustelut

Anne Mariapori, avopalvelujohtaja, 050 355 7659

Arvot näkyvät työssämme

Kotico arvot

Kotico on kotimainen sosiaali- ja terveysalan toimija, joka on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluja tarjoava yritys. Toimintamme periaatteet ovat kotimaisuus, huolenpito ja asiakaslähtöisyys. Nämä teemat takaavat avaimet parempaan elämään niin asiakkaille, kuin työntekijöillemmekin.

Tutstu arvoihimme tarkemmin täältä

Uusimmat uutiset

AVAIN -päivät 2024

  Viime viikolla Koticolla vietettiin historian ensimmäisiä AVAIN -päiviä. Kaksipäiväinen tapahtuma Seinäjoen toimitiloissa keräsi yhteen ...

Koticolla synttärikuukausi

Koticolla mennyt kuukausi on sisältänyt paljon juhlaa. Askolassa lastensuojeluyksikkö Kotipihassa vietettiin 2-vuotisjuhlia. Kotipihan ohjaajat Rasmus ...