Perhekuntoutusyksiköt Seinäjoki

Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku

Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä

Perhekuntoutusyksikkö Päivölä

Perhekuntoutus

Kotico Avopalvelut Oy tuottaa Seinäjoella laadukkaita avomuotoisia perhekuntoutuspalveluita kahdessa toimipisteessä. Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku ja Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä muodostavat yhdessä ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden perheiden tukemiseksi ja vahvistamiseksi.

Perhekuntoutus tarjoaa intensiivistä ja tiivistä tukea perheelle. Perhekuntoutuksen aikana perhe asuu viihtyisässä perheelle varatussa asunnossa perhekuntoutusyksiköissämme. Perheen arkea kokonaisvaltaisesti tukeva työskentely suunnitellaan yksilöllisesti perheen tarpeet huomioiden yhdessä perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Työskentelyn pohjan rakentaa suunnitelmallinen perheohjaus sekä terapeuttinen työskentely. Työskentelyä ohjaavat yhdessä perheen ja sosiaalitoimen kanssa muodostetut tavoitteet, joiden toteutumista seurataan ja päivitetään jakson aikana. Työn keskiössä ovat lasten kasvun ja kehityksen, vanhemmuuden ja parisuhteen tukeminen.

Perhekuntoutuksessa työskentelee moniammatillinen tiimi, jolla on vahva osaaminen painotetusti perhekuntoutukseen sekä neuropsykiatriseen osaamiseen. Tiimillä on pitkä kokemus perhekuntoutuksen kehittämisestä ja mallintamisesta sekä työskentelystä neuropsykiatristen haasteiden kanssa. Erityisosaamista tiimiin tuo mm. psyko- ja perheterapeutti, toimintaterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja sekä sosiaalityöntekijä.

Yksiköiden ohessa toimivat Seinäjoen kaupungin opetusryhmät, joka on tarkoitettu peruskouluikäisille. Opetuksesta vastaa opettaja yhdessä koulunkäynnin ohjaajien kanssa.

Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku

Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku on hirsinen uudisrakennus, joka on suunniteltu alleviivatusti perhekuntoutustoimintaa varten. Yksikössä on neljä perheasuntoa. Perheasunnot ovat tilavia saunallisia kolmioita, kooltaan 77 neliötä. Lisäksi rakennuksessa ovat erilliset toimisto-, neuvottelu- ja vastaanottotilat työskentelyä varten. Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku sijaitsee Seinäjoen Joupissa osoitteessa Kytöpolku 3 B 60320 Seinäjoki

Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä

Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesän perheasunnot ovat tilavia yli 80 neliön kolmioita. Perheasuntoja on yhteensä neljä, ja ne on saneerattu 2020 toimintaan suunniteltuihin tiloihin. Yksikössä on myös erilaisia askartelu- ja aktiivitiloja, toimisto- ja neuvottelutilojen lisäksi. Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä sijaitsee Seinäjoen Törnävällä osoitteessa Björkenheimin Puistotie 11 60220 Seinäjoki.

Perhekuntoutus voidaan suunnitella ja toteuttaa kokonaan myös kotiinpäin!

Ota yhteyttä, yhdessä keksimme asioihin ratkaisun!

Avo- ja perhekuntoutuspalvelumme tuottaa Kotico Avopalvelut Oy 3115841-7

Avo- ja perhekuntoutuspalvelut, tiedustelut ja paikkakyselyt

Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä

  • Björkenheimin Puistotie 11, 60220 Seinäjoki

  • Susanna Mäki-Opas, yksikönjohtaja, 050 501 5433

Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku

  • Kytöpolku 3 B, 60320 Seinäjoki

  • Kalle Ihanamäki, yksikönjohtaja, 050 557 2355

Perhekuntoutusyksikkö Päivölä

  • Päivölänkatu 1, 60120 Seinäjoki

  • Johanna Männistö, yksikönjohtaja, 050 371 2739

Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutusyksikkö Kytöpolku - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutus - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutus - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutus - Kotico Seinäjoki

100% KOTIMAINEN

Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita
korkealaatuisesti ja vastuullisesti.