Avo- ja perhekuntoutusyksikkö

Perhekuntoutus, Seinäjoki

Avo- ja perhekuntoutusyksikkö täydentää Lastensuojeluyksikkö Karhunpesän palvelutarjontaa Seinäjoella! Karhunpesä on monipalvelukokonaisuus, jossa vierekkäisille tonteille on yhdistetty monipuolisia palveluita ja osaamista asiakkaiden hyväksi.

Perhekuntoutuksessa työskentelee moniammatillinen tiimi, jolla on vahva osaaminen painotetusti perhekuntoutukseen sekä neuropsykiatriseen osaamiseen. Tiimillä on pitkä kokemus perhekuntoutuksen kehittämisestä ja mallintamisesta sekä työskentelystä neuropsykiatristen haasteiden kanssa. Erityisosaamista tiimiin tuo mm. psyko- ja perheterapeutti, toimintaterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja sekä sosiaalityöntekijä.

Perhekuntoutus tarjoaa intensiivistä ja tiivistä tukea perheelle. Perhekuntoutuksen aikana perhe asuu viihtyisässä perheelle varatussa asunnossa perhekuntoutusyksikössämme. Perheen arkea kokonaisvaltaisesti tukeva työskentely suunnitellaan yksilöllisesti perheen tarpeet huomioiden yhdessä perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Työskentelyn pohjan rakentaa suunnitelmallinen perheohjaus sekä terapeuttinen työskentely. Työskentelyä ohjaavat yhdessä perheen ja sosiaalitoimen kanssa muodostetut tavoitteet, joiden toteutumista seurataan ja päivitetään jakson aikana. Työn keskiössä ovat lasten kasvun ja kehityksen, vanhemmuuden ja parisuhteen tukeminen.

Perhekuntoutusyksikön perheasunnot ovat tilavia yli 80 neliön kolmioita. Perheasuntoja on yhteensä neljä, ja ne on saneerattu 2020 toimintaan suunniteltuihin tiloihin.

Karhunpesän tiloissa toimii Seinäjoen kaupungin opetusryhmä, joka on tarkoitettu peruskouluikäisille. Opetuksesta vastaa opettaja yhdessä koulunkäynnin ohjaajien kanssa.

Perhekuntoutusyksikössä on mahdollista toteuttaa myös erilaisia arviointijaksoja.

Perhekuntoutus voidaan suunnitella ja toteuttaa kokonaan myös kotiinpäin!

Ota yhteyttä, yhdessä keksimme asioihin ratkaisun!

Mika Pöntinen, Perhekuntoutuksen johtaja
Perhe- ja psykoterapeutti
050 542 6789
mika.pontinen@kotico.fi

Anne Mariapori, Lähiesimies
Perhe- ja psykoterapeutti
Toimintaterapeutti (amk)
Neuropsykiatrinen valmentaja
050 355 7659
anne.mariapori@kotico.fi

Avo- ja perhekuntoutusyksikkö
Björkenheiminpuistotie 11
60220 Seinäjoki

Avo- ja perhekuntoutuspalvelumme tuottaa Kotico Avopalvelut Oy 3115841-7

Sijaishuoltopalvelut - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutus - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutus - Kotico Seinäjoki
Perhekuntoutus - Kotico Seinäjoki

100% KOTIMAINEN

Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita
korkealaatuisesti ja vastuullisesti.
24/7 PÄIVYSTYS: 050-330 6554