Susanna Holttinen on aloittanut 16.1.2024 Lastensuojeluyksikkö Kannuspolun yksikönjohtajana Orimattilassa. Susanna on koulutukseltaan sosionomi (YAMK), lisäksi hän opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.  Susanna omaa vuosien kokemuksen lastensuojelun sijaishuollosta ja esihenkilötyöstä.

”Opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja toivon koulutuksen myötä saavani uusia näkemyksiä sekä työkaluja työhöni, joita voin jakaa myös työyhteisössä. Minulla on vuosien kokemus lastensuojelun sijaishuollosta niin ohjaajan kuin esihenkilön roolissa olemisesta niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Hienoa päästä mukaan aloittamaan ja kehittämään lastensuojeluyksikön Kannuspolun toimintaa. Innostunein ja motivoitunein fiiliksin kohti uutta!” kuvaa Susanna Holttinen ajatuksiaan uuden edessä.

”Mahtavaa saada Susanna meille esihenkilötehtäviin! Susannan vahva osaaminen ja käytännön kokemus vahvistavat yksikkömme toimintaa ja laatua. Toivotan Susanna tervetulleeksi osaksi Kannuspolun joukkuetta!” , toteaa aluejohtaja Heli Niemi innosta puhkuen.

Lastensuojeluyksikkö Kannuspolun kokonaisuuteen Orimattilassa kuuluu kaksi sijaishuollon erityisyksikköä. Palvelukokonaisuus täydentyy avattavalla perhekuntoutusyksiköllä vuoden 2024 aikana.

Lisätietoja:

Heli Niemi
Aluejohtaja (Päijät-Häme)
050 523 3279
heli.niemi@kotico.fi

Susanna Holttinen
Yksikönjohtaja LSY Kannuspolku
044 745 8111
susanna.holttinen@kotico.fi