Koticon palveluntarjonta kasvaa ja kehittyy, nyt Keski-Suomen alueella. Koticon Keski-Suomen aluejohtajana on aloittanut 1.5.2023 lukien Janna Viikilä (kuvassa). Janna Viikilä on pitkänlinjan sosiaalityön ammattilainen ja koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. ”On innostavaa olla osa Koticon tarinaa ja rakentaa näköalapaikalta Keski-Suomeen uutta palvelutuotantoa. Koticolla on hyvät suunnitelmat Keski-Suomen osalta ja konkreettisesti asiaan päästään heti elokuussa Tukiasuntoyksikkö Kotorinteen myötä. Myös jatkoa seuraa” – Kuvaa Janna Viikilä ajatuksiaan uuden edessä.

Jyväskylään avataan elokuussa 2023 Tukiasuntoyksikkö Kotorinne. Kotorinne on 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille, kuntouttavaa palveluasumista tarjoava yksikkö. Kotorinteen palvelutarjonta rakentuu mielenterveyskuntoutujille, aikuissosiaalityön asiakkaille ja jälkihuollon asiakkaille. Yksikkö sijaitsee Jyväskylän Samulinniemessä, osoitteessa Mäystintie 12 D 40520 Jyväskylä, noin 4,5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.

Kotorinteessä annetaan tukea ja ohjausta nuorten aikuisten yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Tavoitteenamme on osallistuttaa ja motivoida omaan kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja löytää ratkaisuja elämässä eteenpäin pääsemiseen. Asiakkaita autetaan tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja saamaan lisää valmiuksia sekä taitoja pärjätä itsenäisemmässä asumisessa. Yksikön toiminnassa painottuvat arjenhallinta osallisuus, tavoitteellisuus, toiminnallisuus ja yhteisöllisyys. Uskomme omaohjaatyöskentelyyn sekä moniammatillisen tiimin kykyyn viedä kuntoutussuunnitelmaan perustuvaa kuntoutusprosessia aktiivisesti eteenpäin. Henkilökunnan tuki ja ohjaus toteutuvat aamusta iltaan, mitä tukee yöaikainen puhelinpäivystys. Asiakkaamme asuvat Kotorinteessä omissa tukiasunnoissaan joko yksiöissä tai pienissä kaksioissa. Tukiasuntoyksikkö Kotorinteen asuntokapasiteetti kasvaa edelleen vuoden 2024 aikana.

Tukiasuntoyksikkö Kotorinteen yksikönjohtajahaku käynnistyy lähipäivinä! Ole kuulolla!

Lisätietoja

Aluejohtaja Janna Viikilä
045 633 9030
janna.viikila@kotico.fi

Palvelujohtaja Pekka Kivisaari
040 583 8986
pekka.kivisaari@kotico.fi

Kotico Oy on vuonna 2019 perustettu, voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita korkealaatuisesti ja vastuullisesti tuottava yritys. Yhtiö syntyi haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Yhtiön kaikki perustajat ovat pitkän linjan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja substanssiosaajia ja ovat työskennelleet niin pienissä kuin suurissa sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuuksissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa toimialansa paras henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys