Kotico avaa uuden lastensuojelun erityisyksikön Uudellemaalle

Kotico avaa uuden 7 -paikkaisen Lastensuojeluyksikö Kotipihan Askolan Monninkylään. Toiminnan käynnistämisestä vastaa Sosionomi (amk) Jaakko Talvitie yhdessä Koticon tiimin kanssa. ”On mielenkiintoista ja motivoivaa päästä avaamaan täysin uutta kodinomaista yksikköä”: tiivistää Jaakko uuden hankkeen edessä.

Haemme OHJAAJIA Lastensuojeluyksikkö Kotipihaan Askolaan

Haussa on monenlaisia osaajia. Sinulla voi olla joko ammattikorkeakoulututkinto, kuten sosionomi tai sairaanhoitaja, tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Koticon lastensuojelun erityisyksiköt tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille. Toimintamme on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Yksiköiden henkilökunta koostuu moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo kodinomaisen arjen ja kasvuympäristön lapselle. Arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi kouluineen sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Yksiköt tarjoavat turvallisessa ympäristössä vahvasti resursoituja palveluita vaativimpiinkin tilanteisiin. Lapsia tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin lapsi yksilöllisesti huomioiden.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jaakko Talvitie, p. 045 127 5169 ja  Jouni Korpela, p. 050 367 5599.

Hakuohjeet: Hae heti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 7.2.2022 sähköpostilla rekry@kotico.fi.

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys.