Seinäjoen sydämessä sijaitseva Lastensuojeluyksikkö Karhunpesä koostuu kahdesta seitsemänpaikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille. Lastensuojeluyksiköittemme toiminta on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Yksiköiden henkilökunta koostuu moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo kodinomaisen arjen ja kasvuympäristön lapselle. Yksiköiden arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi kouluineen sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Lapsia tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden. Henkilökunnalta löytyy vahvaa osaamista niin lapsen käyttäytymisen kuin psykiatrista osaamistakin vaativissa haasteissa.

Yksikönjohtaja luotsaa tätä laivaa. Lastensuojeluyksiköissämme johto ja esimiehen tuki on tiukasti lähellä asiakaspintaa. Työ koostuu esimiestyöstä, asiakastyöstä lasten ja perheiden parissa sekä laadun hallinnasta.

Etsimmekö juuri sinua? Haussa on kokenut osaaja. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulu tutkintoa sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2022. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Maija Pellikka 050 321 2491 ja yrittäjä Jouni Korpela 050 367 5599

Hakuohjeet: Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 7.11.2021 sähköpostilla rekry@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys.