Saamme Koticon uudeksi henkilöstöpäälliköksi osaavan ja toimialaamme tuntevan Annika Vainionpään. Hän aloittaa tehtävässään 12.2.2024.

Annikalla on monipuolinen käytännön kokemus henkilöstöhallinnon asiantuntija-, päällikkö- ja kehittämistehtävistä. Koulutukseltaan hän on tradenomi (ylempi AMK).

” Annikan tiedetty osaaminen toimialamme henkilöstöasioiden hallinnassa ja kehittämisessä tukee hyvin koko Koticon toimintaa, jossa ammattitaitoisen henkilöstön voimin annamme avaimet parempaan elämään. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet mukaan kehittyvään työyhteisöömme”, talousjohtaja Janne Mustajärvi kertoo.

”Minulta löytyy kattavaa osaamista henkilöstöhallinnon käytännön työstä, kehittämisestä, esihenkilötyön tukemisesta sekä järjestelmien erityisosaamista yhteistyössä palkkahallinnon kanssa.

Haluan työskennellä kehittyvässä työyhteisössä ja huolehtia toiminnan sujuvuudesta omalla ammattitaitoisella panoksellani. Muiden ihmisten kanssa työskentely ja työyhteisön hyvinvointi ovat erityisesti lähellä sydäntäni.

Vapaa-ajalla minut löytää yleensä lyömässä keltaista palloa padel- ja tenniskentillä tai jalkapallokatsomossa SJK-huivi kaulassa.

On mahtavaa tulla mukaan hyvähenkiseen Koticon työyhteisöön, jossa monet ovatkin jo entuudestaan tuttuja – kehittämään ja kehittymään yhdessä muiden kanssa.” Annika toteaa odottavin mielin.