Kotico Oy:n lastensuojelupalveluiden toiminta kasvaa ja kehittyy.

Haemme KOLMEA YKSIKÖNJOHTAJAA lastensuojeluyksikköihimme Seinäjoelle; alkuvuodesta 2021 Jouppiin avattavaan lastensuojeluyksikköön kahta yksikönjohtajaa sekä Törnävälle Lastensuojeluyksikkö Karhunpesään yksikönjohtajaa.

Seinäjoen sydämessä sijaitsevat Lastensuojeluyksikkö Karhunpesä ja Jouppiin avattava uusi lastensuojeluyksikkömme koostuvat kahdesta seitsemänpaikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille. Lastensuojeluyksiköittemme toiminta on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Yksiköissä on moniammatillinen henkilökunta, joka toiminnallaan luo kodinomaisen arjen ja kasvuympäristön lapselle. Yksiköiden arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi kouluineen sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Lapsia tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden. Henkilökunnalta löytyy vahvaa osaamista niin lapsen käyttäytymisen kuin psykiatrista osaamistakin vaativissa haasteissa.

Yksikönjohtaja luotsaa tätä laivaa. Lastensuojeluyksiköissämme johto ja esimiehen tuki on tiukasti lähellä asiakaspintaa. Yksikönjohtaja rakentaa uusissa yksiköissä moniammatillista tiimiä. Työ koostuu esimiestyöstä, asiakastyöstä lasten ja perheiden parissa sekä laadun hallinnasta.

Etsimmekö juuri sinua? Haussa on kokenut osaaja. Sinulla tulee olla alan ammattikorkeakoulututkinto ja edellytämme kokemusta lastensuojelutyöstä. Johtajakokemus/ -koulutus katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2020. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jouni Korpela 050 367 5599 ja Pasi Kohtala 050 571 9112
Hakuohjeet: Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 1.7.2020 sähköpostilla info@kotico.fi