Toimintamme laajentuessa haemme Avo- ja perhekuntoutusyksikköömme PERHEOHJAAJIA. 

Avo- ja perhekuntoutusyksikkömme tuottaa avopalveluita niin yksikössä kuin asiakkaiden koteihinkin. Perhekuntoutusyksikössä on perheasuntoja, jossa perhe asuu kuntoutusjakson ajan. Kotiinpäin tuotettaviin palveluihin kuuluvat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaiset avopalvelut, mm. perhekuntoutus, perhetyö, tapaamispalvelut, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä jälkihuolto.

Perheohjaajan työnkuva rakentuu perhekuntoutuksesta sekä kotiinpäin tuotetuista palveluista. Työtä tehdään tavoitteellisesti niin yksilöille kuin perheillekin. Perheohjaaja on osa uutta moniammatillista tiimiä.

Haemme kokeneita osaajia. Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tason tutkinto kuten sosionomi tai sairaanhoitaja. Psykiatrinen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta lastensuojelusta ja avo- ja perhekuntoutustyöstä, sekä mahdollisia lisäkoulutuksia. Pystyt kantamaan vastuuta ja olet tottunut itsenäiseen työhön. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ sisältää iltatyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haemme OHJAAJIA lastensuojeluyksiköihimme Seinäjoella

Yksikkömme ovat 7 paikkaisia erityisyksiköitä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille.

Toimintamme on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Erityisyksiköiden henkilökunta koostuu moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo kodinomaisen arjen ja kasvuympäristön lapselle. Arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi kouluineen sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Yksiköt tarjoavat turvallisessa ympäristössä vahvasti resursoituja palveluita vaativimpiinkin tilanteisiin. Lapsia tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin lapsi yksilöllisesti huomioiden.

Haussa on monenlaisia osaajia. Sinulla voi olla joko ammattikorkeakoulututkinto, kuten sosionomi tai sairaanhoitaja, tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antavat lähiesimies Anne Mariapori 050 355 7659 (avo- ja perhekuntoutus) ja toiminnanjohtaja Maija Pellikka 050 321 2491 (lastensuojeluyksiköt)

Hakuohjeet: Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 18.7.2021 sähköpostilla rekry@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Koticolla työskentelee yli 70 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Taipaleemme on alussa, näkymämme kasvava.