Kotico Oy:n Lastensuojeluyksikkö Kytöpolku 2 avaa ovensa talvella 2021. Seinäjoen Joupissa sijaitseva Kytöpolku muodostuu kahdesta seitsemänpaikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille.

Toimintamme on joustavaa ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Kytöpolun erityisyksikön henkilökunta koostuu moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo kodinomaisen arjen ja kasvuympäristön lapselle. Kytöpolun arjessa painottuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi kouluineen sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta. Kytöpolku tarjoaa turvallisessa ympäristössä vahvasti resursoituja palveluita vaativimpiinkin tilanteisiin. Nuoria tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden. Kytöpolku on vahvat henkilöstöresurssit omaava erityisyksikkö. Henkilökunnalta löytyy vahvaa osaamista niin lapsen käyttäytymisen kuin psykiatrista osaamistakin vaativissa haasteissa.

Etsimmekö juuri sinua? Haussa on monenlaisia osaajia. Sinulla voi olla joko ammattikorkeakoulututkinto, kuten sosionomi tai sairaanhoitaja, tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jouni Korpela 050 367 5599 ja Pasi Kohtala 050 571 9112 Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 9.12.2020 sähköpostilla info@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Taipaleemme on alussa, näkymämme kasvava.