Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen innostuneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaan Askolaan. Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan koulutus.

Kotipiha on 7-paikkainen lastensuojelun erityisyksikkö, joka tuottaa laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluita Askolassa, Monninkylän taajamassa.

Ohjaajan rooli turvallisena aikuisena lapsen arjessa on hyvin merkityksellinen. Turvallisessa ympäristössä työskentely ja kehittyminen ovat palkitsevia niin työntekijälle kuin lapsellekin – osana työyhteisöä saat ohjaajana mahdollisuuden oppia, kehittyä ja viihtyä!

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Talvitie 045 127 5169

Hakuohjeet: Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 30.6.2022 osoitteeseen rekry@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys.