Lastensuojeluyksikkö Karhunpesän toiminta kasvaa ja kehittyy.

Haemme avattavaan avo- ja perhekuntoutusyksikköömme perheohjaajia!

Avo- ja perhekuntoutusyksikkö Karhunpesä avataan maaliskuussa 2020. Seinäjoen sydämessä sijaitseva yksikkömme täydentää palveluvalikoimaamme avo- ja perhekuntoutuspalveluihin. Uudessa yksikössämme on neljä perheasuntoa. Perhe asuu kuntoutusjakson ajan perhekuntoutusyksikössämme. Tämän lisäksi tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin. Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaiset avopalvelut, mm. perhekuntoutus, perhetyö, tapaamispalvelut, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä jälkihuolto.

Perheohjaajan työnkuva rakentuu perhekuntoutuksesta sekä kotiinpäin tuotetuista palveluista. Työtä tehdään tavoitteellisesti niin yksilöille kuin perheillekin. Perheohjaaja on osa uutta moniammatillista tiimiä. Haussa on 4-5 perheohjaajaa.

Etsimmekö juuri sinua? Haemme kokeneita osaajia. Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tason tutkinto kuten sosionomi tai sairaanhoitaja. Arvostamme kokemusta lastensuojelusta ja avo- ja perhekuntoutustyöstä. Pystyt kantamaan vastuuta ja olet tottunut itsenäiseen työhön. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ sisältää iltatyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jouni Korpela 050 367 5599 ja Pekka Kivisaari 040 583 8986
Hakuohjeet: Hae heti, viimeistään 17.3.2020, sähköpostilla info@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Avopalvelumme tuottaa Kotico Avopalvelut Oy. Taipaleemme on alussa, näkymämme kasvava.