Kotico Avopalvelut Oy:n toiminta kasvaa ja kehittyy
Haemme Avo- ja Perhekuntoutusyksikköömme Perheohjaajia

Seinäjoen sydämessä sijaitseva avo- ja perhekuntoutusyksikkömme tuottaa avopalveluita niin yksikössä kuin asiakkaiden koteihinkin. Perhekuntoutusyksikössä on neljä perheasuntoa, jossa perhe asuu kuntoutusjakson ajan. Kotiinpäin tuotettaviin palveluihin kuuluvat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaiset avopalvelut, mm. perhekuntoutus, perhetyö, tapaamispalvelut, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä jälkihuolto.

Perheohjaajan työnkuva rakentuu perhekuntoutuksesta sekä kotiinpäin tuotetuista palveluista. Työtä tehdään tavoitteellisesti niin yksilöille kuin perheillekin. Perheohjaaja on osa uutta moniammatillista tiimiä. Haussa on 1-2 perheohjaajaa.

Etsimmekö juuri sinua? Haemme kokeneita osaajia. Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tason tutkinto kuten sosionomi tai sairaanhoitaja. Psykiatrinen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta lastensuojelusta ja avo- ja perhekuntoutustyöstä, sekä mahdollisia lisäkoulutuksia. Pystyt kantamaan vastuuta ja olet tottunut itsenäiseen työhön. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ sisältää iltatyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Anne Mariapori 050 355 7659 ja Pekka Kivisaari 0405838986
Hakuohjeet: Hae heti, viimeistään 14.12.2020, sähköpostilla info@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Avopalvelumme tuottaa Kotico Avopalvelut Oy. Taipaleemme on alussa, näkymämme kasvava.