Lastensuojeluyksikkö Karhunpesän toiminta kasvaa ja kehittyy ja haemme nyt keväällä avattavaan Karhunpesän avo- ja perhekuntoutusyksikköömme LÄHIESIMIESTÄ

Kotico Oy:n Lastensuojeluyksikkö Karhunpesä avaa avo- ja perhekuntoutusyksikön. Seinäjoen sydämessä sijaitseva Karhunpesän täydentää palveluvalikoimaansa maaliskuussa 2020 avattavalla perhekuntoutus- ja avopalveluyksiköllä. Uudessa yksikössämme on neljä perheasuntoa. Perhe asuu kuntoutusjakson ajan perhekuntoutusyksikössämme. Tämän lisäksi tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin.

Lähiesimiehen työnkuva rakentuu perhekuntoutuksesta sekä kotiinpäin tuotetuista palveluista. Palveluitamme ovat muun muassa perhekuntoutus, avoperhekuntoutus, tehostettu perhetyö, tapaamispalvelut, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä jälkihuolto

Lähiesimies rakentaa uutta moniammatillista tiimiä. Työ koostuu esimiestyöstä, asiakasrajapinnan hallitsemisesta, laadun toteutumisesta ja asiakastyöstä.

Etsimmekö juuri sinua? Haussa on kokenut osaaja. Sinulla voi olla joko alan ammattikorkeakoulututkinto, tai esimerkiksi sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme kokemusta lastensuojelusta ja avo- ja perhekuntoutustyöstä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jouni Korpela 050 367 5599 ja Pekka Kivisaari 040 583 8986
Hakuohjeet: Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään 24.2.2020 sähköpostilla info@kotico.fi

Kotico Oy on 100 % suomalainen ja itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja. Koticon omistavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Meille on tärkeää vastata yrityksemme toiminnasta ja laadusta avoimesti omilla kasvoilla. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Taipaleemme on alussa, näkymämme kasvava.