Etsimme tähän avaintehtävään yrittäjähenkistä persoonaa, jonka tehtäväksi tulee kunnianhimoisten kasvutavoitteidemme toteuttaminen. Tulet vastaamaan sekä palveluorganisaatiomme rakentamisesta että palvelutuotantomme sujuvuudesta, korkeasta laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Omalla aktiivisella toiminnallasi kasvatat yhtiömme tunnettuutta, jonka eteen teet myös aktiivista myyntityötä alueella. Vastaat liiketoiminta-alueesi operatiivisen toiminnan johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä kaupallisesti kannattavaksi.

Olet jo hankkinut kannuksia sote-toimialalla joko palveluliiketoiminnan tai monipuolisen kenttätyön piiristä. Sinulla on jo kokemusta esimiestyöstä ja palveluiden johtamisesta. Tehtävässäsi tarvitset sekä alan substanssiosaamista että liiketoiminnan ymmärrystä; toivomme, että sinulla on sopiva kombinaatio näistä molemmista. Olet myös henkilöjohtaja, joka saa oman organisaationsa mukaan kannustavalla johtamisella. Ennen kaikkea painotamme ennakkoluulotonta ja yrittäjähenkistä asennetta ja halua sitoutua liiketoimintamme kasvattamiseen tulevina vuosina. Sinulla on aito kiinnostus lastensuojeluun, sen palveluiden kehittämiseen sekä intohimoa alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa ja mahdollisuutta olla rakentamassa nopeimmin kasvavaa liiketoiminta-aluettamme Uudellamaalla. Saat vahvan tuen osaavalta ja kokeneelta johdoltamme, ja tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta osakkuuteen jatkossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Arespartnersin konsulteilta Erkki Levältä, puh. 040181 9695 tai Jarmo Virtaselta puh. 040560 9585. Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi osoitteessa www.arespartners.fi avoimien työpaikkojen linkin kautta 9.6.2022 mennessä.

HAE HETI: KOTICO OY / LIIKETOIMINTAJOHTAJA – Arespartners

Kotico Oy on vuonna 2019 perustettu, voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva sosiaali-ja terveydenhuollon palveluita korkealaatuisesti ja vastuullisesti tuottava yritys. Yhtiön palvelutarjontaan kuuluu tällä hetkellä sekä lastensuojelu että -avopalveluita. Yhtiö syntyi haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava kotimainen yritys. Yhtiön kaikki perustajat ovat pitkän linjan sosiaali-ja terveysalan ammattilaisia ja substanssiosaajia ja ovat työskennelleet niin pienissä kuin suurissa sosiaali-ja terveydenhuollon kokonaisuuksissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa toimialansa paras henkilöstö-ja asiakastyytyväisyys.

Uusimaa on keskeistä kasvualuettamme, ja käynnistimme hiljattain ensimmäisen lastensuojelu-yksikkömme Askolassa. Uusia yksiköitä on suunnitteilla, ja haemme alueelta merkittävää kasvua lähivuosina. Tavoitteenamme Uudenmaan alueella on kasvaa viiden vuoden tähtäimellä n. 10 yksikön kokonaisuudeksi, joka työllistää n. 100 henkilöä.