Kompassipuiston avautuminen Espoonlahteen lähestyy ja olemme aloittaneet henkilöstön rekrytoinnin, joka on hyvässä vauhdissa, kertoo Uudenmaan Aluejohtaja Terhi Matilainen.

Lastensuojeluyksikkö Kompassipuisto tulee tarjoamaan turvallisen ja aikuisjohtoisen kasvuympäristön alle 18-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetuille lapsille. Kompassipuisto muodostuu kahdesta seitsemän paikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille sekä heidän perheilleen.

Lastensuojeluyksikkö Kompassipuiston henkilökunta tulee koostumaan moniammatillisesta työyhteisöstä, joka toiminnallaan luo lapsille strukturoidun arjen ja turvallisen kasvuympäristön. Omaohjaajatyöskentely tulee olemaan tärkeä työmenetelmä suunnitelmallisessa ja tavoitteellisessa kasvatustyössä. Mahdollistamme yksilöllisen kohtaamisen jokaiselle sijoitetulle lapselle sekä tuemme löytämään oman näköisen polun kohti itsenäistyvän nuoren elämää.

Remontti on valmistunut ja odotamme jo innolla, että pääsemme kalustamaan yksikköä ja valmistautumaan ensimmäisen lapsen tuloon!

Kerromme mielellämme lisää:
Terhi Matilainen, 045 220 9522
Jouni Korpela, 050 367 5599